HTML

segitokutya

A Kutyával Az Emberért Alapitvány képzés alatt álló mozgássérült-segitő kutyáinak mindennapjai, az 5 lelkes nevelőszülő tolmácsolásában

május 29. Pille

2010.05.29. 18:00 - keakeakea

Címkék: fotó videó pille

Pille ma pont 11 hónapos; anyja, Szöszi, szintén segitőkutya: decemberben tettek sikeres vizsgát új gazdájával, Ibolyával, igy ők már összeszokott párosként élik mindennapjaikat.

Ilyen génekkel megtámogatva Pille kiképzése eddig szépen halad: az alap engedelmességi feladatokat (ül/felkszik, marad, behivás) zavarás mellett vagy kutyatársaságban is szépen teljesiti; általában nagy munkakedv és tanulási vágy jellemzi. Szöszivel ellentétben nagyon szereti vinni a kosarát, első szóra feladja a pórázt, vacsoraidőben lelkesen hozza tányérját. Nem egy nagy labdás, de pont ma kapta meg első frizbijét - remélhetőleg ez idővel igazi hobbivá válik nála. A telet rendkivűli módon élvezte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de örökké vidám uszkárként nyáron, hó hiányában a napfényben fürdik...

egy-két problémától eltekintve (majdnem leküzdhetetlen vonzalom gazdátlanul hagyott ürülékkel kapcsolatban, például) a speciális képzéssel is jól állunk: lehúzza a kesztyűt, villanyt kapcsol - najó, egyelőre kézben tartott kapcsolóról van szó, de jövő héten megpróbálkozunk lift hivásával :)

Most készülődünk a Margit-szigetre: póráz nélküli lábnál követés, tárgyválasztás (3 kihelyezett tárgy behozása a kért sorrendben), előreküldés, frizbitanulás lesz műsoron!
Üdv :)  www.indavideo.hu/video/Pille_Szia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://segitokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr512040745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása