HTML

segitokutya

A Kutyával Az Emberért Alapitvány képzés alatt álló mozgássérült-segitő kutyáinak mindennapjai, az 5 lelkes nevelőszülő tolmácsolásában

Üdvözlet

2010.05.29. 17:09 - keakeakea

Címkék: fotó videó chili conan pille tücsi hanno

Köszöntöm minden kedves olvasónkat, mi a Kutyával Az Emberért alapitvány önkétes munkatársai vagyunk. Feladatunk az Alapitvány által képzett növendék mozgássérült-segitő kutyák nevelése: ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy szem neveltünket 3hónapos korától egészen az átadásig (nagyjából 2éves kor) gazdaként tartjuk, és kiképzővel együttműködve részt veszünk a kutya képzésében.

Alapitványunkról részletesebben a www.kea-net.hu oldalon.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy beszámoljunk e feladat szépségéről, nehézségeiről, a minket és a kutyákat ért kalandokról, érdekességekről - irásban, fényképekkel és videóval.

Jelenleg a KEÁnál 5 nevelés alatt álló segitőkutya van, igy a blogot is öten irjuk.

Üdvözlettel
Andi és Chili
Kati és Conan
Rita és Hanno
Róza és Tücsi
Attila és Pille
 

A bejegyzés trackback címe:

https://segitokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr342040633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása